Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Ps3 játékok (használt)

Ebben a kategóriában használt, ellenőrzött minőségű, lemezes, eredeti PS3 Playstation 3 játékokat találhatsz. 

A vásárolható játékok 90%-a a hozzá tartozó eredeti kiskönyvet is tartalmazza, illetve angol borítóval rendelkezik, valamint a játék angol nyelvet tartalmaz. Azonban ritkán, de előfordulhat, hogy a kiskönyv hiányzik, a játék borítója német nyelvű és a játék nyelve német. Az itt vásárolható játékok eredeti, lemezes vátozatban kerülnek szállításra..

Az esetlegesen tartalmazott promóciós kódok - a használt jellegből adódóan - lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékok. Kérjük minden esetben vedd figyelembe az adott játék korhatár besorolását. Minden rendelhető videojátékra minőségi garanciát vállalunk.

135 termék 81 120
135 termék 81 120

A PlayStation 3 (PS3) egy Sony által fejlesztett és gyártott videojáték-konzol volt, amelyet 2006-ban adtak ki. A PS3 a PlayStation 2 utódja és a hetedik generációs konzolok közé tartozott. Itt van néhány fontos információ a PlayStation 3 történelméről:

Megjelenés és Verziók: A PlayStation 3 2006. november 11-én jelent meg először Japánban, majd később ugyanebben az évben más régiókban is elérhetővé vált. A PS3 később több különböző verzióban is megjelent, beleértve a kisebb méretű "Slim" változatot és a még később megjelent "Super Slim" változatot.

Műszaki Specifikációk: A PS3 egy erős és fejlett konzol volt a maga idejében. A konzol Cell mikroprocesszorral rendelkezett, ami akkoriban rendkívül fejlett és sokoldalú volt. A PS3-emulációk segítségével visszafelé kompatibilis volt a legtöbb PlayStation 2 játékkal.

Blu-ray Lejátszó: Az egyik kiemelkedő jellemzője a PS3-nak az volt, hogy beépített Blu-ray lejátszóval rendelkezett. Ez lehetővé tette a játékok mellett Blu-ray filmek lejátszását is, ami hozzájárult a Blu-ray technológia terjedéséhez.

Online Szolgáltatások: A PS3 bevezette a PlayStation Network (PSN) online szolgáltatást, amely lehetővé tette a játékosoknak online multiplayer játékot, digitális tartalom letöltését, demosokat és más online funkciókat. A PSN ingyenes szolgáltatásokat és fizetős PlayStation Plus előfizetést is kínált.

Exkluzív Játékok: A PS3 számos exkluzív játékkal rendelkezett, amelyek csak erre a konzolra jelentek meg. Például ilyen játékok voltak a "Uncharted" sorozat, a "The Last of Us", a "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" és sok más.

Gazdag Médiaélmény: A PS3 egy sokoldalú médialejátszó volt, amely a játékok mellett lehetővé tette a zenék, videók és fénykézek lejátszását is.

Cell Broadband Engine Streem: Az említett processzor a széles körben elterjedt konszumer elektronikában, illetve számítógépes alkalmazásokban az egyetlen példa.

Későbbi Generációkhoz Vezető Átmeneti Időszak: A PS3 az átmeneti időszakban lépett be a játékiparban, amikor a következő generációs konzolok már érkezni kezdtek (mint például az Xbox 360 és a Nintendo Wii). Ennek ellenére a PS3 hosszú élettartama alatt sok kiváló játék jelent meg rá.

A PlayStation 3 fontos szerepet játszott a videojátékok történetében, és sok emlékezetes játékot és élményt hozott a játékosok számára.

Webáruház készítés