Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban. Válogass több száz érdekes gyerekjáték, plüss, figura, ajándéktárgy és videojáték között. 15000 Ft. feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!

Dante"s Inferno Ps3 játék (használt)
Dante"s Inferno Ps3 játék (használt)
9 500 Ft

Dante"s Inferno Ps3 játék (használt)

Dante"s Inferno Ps3 játék (használt)
Dante"s Inferno Ps3 játék (használt)

Dante"s Inferno Ps3 játék használt, ellenőrzött minőségben, garanciával. Az eredeti kiskönyvet a játékok 90%-a tartalmazza. Eredeti tok, eredeti borító, eredeti lemez.


Házhoz szállítás díja: 750 Ft.
15000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
Ha ma megrendeled a várható kézbesítés: 2022.10.26.
Teljesítési határidő maximum 60 munkanap: 2022.12.21.
Pénzvisszafizetési garancia

Külső raktáron
9 500 Ft
Részletek

A Dante's Inferno egy 2010 -es akció-kalandjáték, amelyet a Visceral Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki . A játék 2010 februárjában jelent meg PlayStation 3 -ra , Xbox 360 -ra és PlayStation Portable -re. 

A játék története az Inferno -n alapul , amely Dante Alighieri Isteni színjátékának első éneke . Dantét követi , akit a keresztes hadjáratok templomos lovagjaként képzeltek el, akinek Vergilius költő szellemétől vezérelve át kell küzdenie a pokol kilenc körén, hogy kimentse Beatrice-t magának Lucifernek a karmai közül . A játékban a játékosok harmadik személy szemszögéből irányítják Dantét . Elsődleges fegyvere a kaszaamelyeket kombinált támadások és befejező mozdulatok sorozatában lehet használni. Számos támadáskombináció és képesség feloldható lelkekért cserébe, egy játékbeli pénznemért, amelyet ellenségek legyőzésekor gyűjtenek össze.

A Dante's Inferno egy akció-kalandjáték . A játékos irányítja Dantét, a játék főszereplőjét, és gyors tempójú harci, platform- és környezetalapú rejtvényeket bonyolít le.  A játékban Dante elsődleges fegyvere a kasza , amelyet kombinációs támadások és befejező mozdulatok sorozatához lehet használni.  Van egy Szent Keresztje , amely lövedékes támadásként energiát bocsát ki. Ezen kívül Dante számos mágikus alapú támadást és manakészletből csatornázott képességet használhat a harcban, amelyek közül sokat a játék előrehaladtával szerez meg. Gyors eseményA rendszer akkor használatos, amikor megpróbálják kiszabadítani a gazdája démonát (kioldani a házigazdáról), valamint boss-harcok során, ahol a játékosoknak meg kell nyomniuk a kiemelt gombot a képernyőn a támadások láncolatának folytatásához, vagy más módon meg kell sebesülniük...

Adatok
Kategória
Ps3 játékok (használt)
Gyártó
Elektronic Arts
Korosztály
18 éves kortól
Ár
9500 Ft.
Állapot
Használt, újszerű
Raktár
Külső, beszállítói raktáron, szállítási idő: 20-60 munkanap
Cikkszám
715547
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek