Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Xbox 360 játékok (használt)

Ebben a kategóriában használt, ellenőrzött minőségű, lemezes, eredeti XBOX360 játékokat találhatsz. 

A vásárolható játékok 90%-a a hozzá tartozó eredeti kiskönyvet is tartalmazza, illetve angol borítóval rendelkezik, valamint a játék angol nyelvet tartalmaz. Azonban ritkán, de előfordulhat, hogy a kiskönyv hiányzik, a játék borítója német nyelvű és a játék nyelve német. Az itt vásárolható játékok eredeti, lemezes vátozatban kerülnek szállításra..

Az esetlegesen tartalmazott promóciós kódok - a használt jellegből adódóan - lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékok. Kérjük minden esetben vedd figyelembe az adott játék korhatár besorolását. Minden rendelhető videojátékra minőségi garanciát vállalunk.

103 termék 81 103
103 termék 81 103

Az Xbox 360 egy Microsoft által fejlesztett és kiadott videojáték-konzol volt, amelyet 2005-ben adtak ki. Az Xbox 360 a Microsoft második konzolgenerációs konzolja, és egyike volt a hetedik generációs konzoloknak. Itt van néhány fontos információ az Xbox 360 történelméről:

Megjelenés és Verziók: Az Xbox 360 2005. november 22-én jelent meg először az Egyesült Államokban és Kanadában, majd később ugyanebben az évben más régiókban is elérhetővé vált. A konzolnak több verziója is volt, beleértve a klasszikus verziót, a Slim változatot és az Xbox 360 E-t.

Műszaki Specifikációk: Az Xbox 360 erős hardverrel rendelkezett a maga idejében. A konzolban megtalálható volt egy egyedülálló processzor és grafikus egység, amelyek a játékok és egyéb médiafunkciók futtatásához szükségesek voltak.

Xbox Live: Az Xbox 360 bevezette az Xbox Live online szolgáltatást, amely lehetővé tette a játékosoknak online multiplayer játékot, tartalom letöltést, demosokat és más online funkciókat. Az Xbox Live Gold előfizetés lehetővé tette a játékosok számára a multiplayer játékot és további előnyöket.

Exkluzív Játékok: Az Xbox 360 rendelkezett sok exkluzív játékkal, amelyek csak erre a konzolra jelentek meg. Például ilyen játékok voltak a "Halo" sorozat, a "Gears of War" sorozat és sok más.

Kinetikus Mozgásérzékelés: Az Xbox 360-hez a Kinetikus eszköz is elérhetővé vált, ami a játékosoknak lehetővé tette a mozgásérzékelős játékok játékát és más interaktív élményeket.

Multimédia Funkciók: Az Xbox 360 egy sokoldalú médialejátszó volt, amely a játékokon kívül lehetővé tette a zenék, videók és fényképek lejátszását is.

Következő Generációkhoz Vezető Átmeneti Időszak: Az Xbox 360 az átmeneti időszakban érkezett a játékiparban, amikor már elkezdtek megjelenni a következő generációs konzolok (mint például a PlayStation 3 és a Nintendo Wii). Az Xbox 360 hosszú élettartama alatt számos sikeres és emlékezetes játék jelent meg rá.

Az Xbox 360 jelentős hatással volt a videojátékok történetére, és sok játékost és játékos közösséget vonzott maga köré. Az online szolgáltatások, a multijáték lehetősége és a gazdag játékkínálat hozzájárultak az Xbox 360 sikeréhez.

Webáruház készítés