Üdvözöllek a Legendás Játékok Webáruházban! Játék figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC- és konzoljátékok széles választékban!

Pokemon Pikachu

Ebben a kategóriában a népszerű mesesorozat és videojáték - a Pokémonnal kapcsolatosan találhatsz figurákat, plüssöket. Olyan népszerű Pokémonokat is találhatsz itt, mint Pikachu, Bulbasaur vagy Gengar...


91termék 8191
91termék 8191

A Pokémon (rövidítve: Pokemon) egy ikonikus médiafranchise, amelyet a japán cég, a Nintendo, valamint a The Pokémon Company fejlesztett és terjesztett világszerte. A franchise középpontjában a különböző típusú és képességű lények, Pokémonok állnak, amelyeket edzőik, Trénerek szerepelnek, hogy egymás elleni küzdelmeket és különféle kalandokat élhessenek át. Itt van néhány fontos információ a Pokémon franchise-ról:

Pokémon Lények: A Pokémonok különböző kinézettel, típusokkal és képességekkel rendelkező lények, amelyek a világ különböző területein élnek. Minden Pokémon egy vagy több "típusba" tartozik (például tűz, víz, növény stb.), és ez határozza meg azok az erősségek és gyengeségek, amelyek befolyásolják a küzdelmeiket.

Játékok: A Pokémon franchise elsődlegesen videojátékok formájában ismert. A legismertebb sorozat a "Pokémon RPG" játékok, amelyekben a játékosok Pokémon Trénerek és kalandorok szerepét veszik fel. A játékokban gyűjtik, edzik és harcolnak a Pokémonjaikkal más trénerek ellen.

Kártyajáték: A Pokémon kártyajáték is nagyon népszerű. Játékosok kártyákat gyűjtenek, építenek és harcolnak velük a győzelemért.

Animációs Sorozat: A Pokémon animációs sorozat rendkívül népszerű lett világszerte. A sorozat főszereplője Ash Ketchum, aki Pokémon Trénerként utazik és különböző küzdelmeket és kalandokat él át Pokémon partnereivel.

Médiajelenlét: A Pokémon franchise számos további médiumot tartalmaz, mint például filmek, képregények, könyvek és játékok. A franchise szerteágazó jelenléte szórakoztatóipari termékekben jelentős.

Popkultúrális Hatás: A Pokémon franchise hatalmas hatást gyakorolt a popkultúrára. Az egyes Pokémonok és a franchise általános ikonikus stílusa mélyen beágyazódott a globális kultúrába.

A Pokémon franchise 1996-os megjelenése óta hatalmas népszerűségre tett szert, és generációkat vonzott a világ minden tájáról. Az évek során folyamatosan bővült és fejlődött, és ma is számos új játék, sorozat és termék létezik a Pokémon világában.