Játék figurák, anime figurák, plüssök, ajándéktárgyak, PC - és konzoljátékok!

Ps2 játékok (használt)

Ebben a kategóriában használt, ellenőrzött minőségű, eredeti, lemezes PS2 Playstation 2 játékokat találhatsz PAL régió kódolásban. Az esetlegesen tartalmazott promóciós kódok - a használt jellegből adódóan - lehet, hogy már nem érvényesek, de ez nem befolyásolja az alapjátékok. Kérjük minden esetben vedd figyelembe az adott játék korhatár besorolását. 

A vásárolható játékok 90%-a a hozzá tartozó eredeti kiskönyvet is tartalmazza, illetve angol borítóval rendelkezik, valamint a játék angol nyelvet tartalmaz. Azonban ritkán, de előfordulhat, hogy a kiskönyv hiányzik, a játék borítója német nyelvű és a játék nyelve német. 

Minden rendelhető videojátékra minőségi garanciát vállalunk.

 

192 termék 161 192
192 termék 161 192

A PlayStation 2 (PS2) egyik legfontosabb és legsikeresebb konzolja lett a videojátékok történelmében. Itt van egy áttekintés a PlayStation 2 történelméről:

Megjelenés és Sikerek: A PlayStation 2 2000. március 4-én jelent meg először Japánban, majd később ugyanebben az évben más régiókban is elérhetővé vált. A konzol hatalmas siker lett, és rekordszámú példányban került értékesítésre. Az összesített eladások száma több mint 155 millió példányt ért el, ami azóta is a legnagyobb eladási számok közé tartozik a videojáték-konzolok között.

Technológiai Fejlődés: A PS2 volt az első konzol, amely DVD-lemezeket használt a játékok tárolásához, és ezzel lehetővé tette a nagyobb méretű játékok és magasabb minőségű videók és hangok használatát. Emellett a konzol számos technológiai újítást hozott be, mint például a kompatibilítást a PlayStation 1 játékaival és az online játékmód bevezetését.

Széles Játékkínálat: A PS2 hatalmas játékkínálattal rendelkezett, amely szinte minden játékstílust és műfajt felölelt. A platformon megjelent sok ikonikus játék, beleértve a "Grand Theft Auto: San Andreas", a "Final Fantasy X", a "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", a "God of War" és sok más címet.

Generációváltás: A PlayStation 2 a hatodik generációs konzolok közé tartozott, és utódja, a PlayStation 3, csak 2006-ban jelent meg. A PS2 a következő generációhoz vezető átmeneti időszakot jelentette, amikor a játékiparban a fejlesztők még kiaknázták a konzol képességeit, miközben már készültek az újabb generációs konzolok.

Popkulturális Hatás: A PS2 nagy mértékben befolyásolta a popkultúrát és az általános társadalom számára hozzáférhető videojátékokat. Az ikonikus címek és a nagy sikerű játékok elősegítették a videojátékok elfogadását mint népszerű kulturális formát.

Visszatekintés: A PlayStation 2 még évekkel azután is emlékezetes maradt, hogy utódai megjelentek. Sokan nosztalgiával emlékeznek vissza rá, és a játékok, amelyeket a PS2-n játszottak, továbbra is élénken élnek az emlékezetükben.

Eladási Számok: A PlayStation 2 jóval nagyobb mennyiségben került értékesítésre, mint az eredeti Xbox. A PS2 a legkelendőbb konzol lett az időben, több mint 155 millió példányban kelt el, míg az Xbox mintegy 24 millió példánnyal zárt.

Játékkínálat: A PlayStation 2 rendkívül széles és változatos játékkínálattal rendelkezett, amely különböző műfajokat és stílusokat ölelt fel. Számos ikonikus és népszerű cím jelent meg a konzolra, amelyek hozzájárultak a PlayStation 2 népszerűségéhez.

Kompatibilitás: A PlayStation 2 kompatibilis volt az előző generációs PlayStation játékaival (PS1), amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy régebbi játékaikat is továbbjátszhassák a konzolon.

DVD Lejátszó: A PlayStation 2 beépített DVD lejátszóval rendelkezett, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy ne csak játékokat, hanem DVD filmeket is nézzenek a konzolon.

Kulturális Hatás: A PlayStation 2 hatalmas popkulturális hatással volt, és sok emlékezetes és ikonikus játékot hozott létre, amelyek a mai napig népszerűek és emlékezetesek maradtak.

Gazdag Exkluzív Tartalmak: A PlayStation 2 rendelkezett olyan exkluzív játékokkal, amelyek csak erre a konzolra jelentek meg, és ezek közül néhány ma is méltán híres és népszerű.

A PlayStation 2 kiemelkedően fontos szerepet játszott a videojátékok történetében és az iparág fejlődésében. Az eladási számok, a gazdag játékkínálat és a technológiai újítások együttesen tették a PS2-t egyedi és emlékezetes konzollá.

Sok régi és ritka PlayStation 2 játék értékes lehet. Az értékes játékok ára sok tényezőtől függ, amelyek befolyásolják azok keresletét és kínálatát a gyűjtők és játékosok körében. Ha egy játék rendkívül ritka és korlátozott számban áll rendelkezésre, az ára emelkedhet. A ritka példányok nagyobb keresletet válthatnak ki a játékosok és gyűjtők körében. Az ikonikus vagy népszerű játékok gyakran magasabb áron kereskednek, mivel sok ember érdeklődik irántuk. A népszerűség miatt a kereslet megnövekedhet. Az eredeti állapotban lévő játékok általában magasabb áron kereskednek, mint azok, amelyek sérült vagy kopott állapotban vannak. A jó állapot, beleértve a lemezt, a borítót és az eredeti dobozt, hozzájárulhat az értékhez. Limitált vagy gyűjtői kiadások, amelyek a szokásos változatoknál exkluzívabbak vagy tartalmaznak extra tartalmakat, általában értékesebbek lehetnek. Ha egy játék csak a PlayStation 2 konzolra jelent meg, és nem érhető el más platformokon, az exkluzivitás hozzájárulhat az értékéhez.

Webáruház készítés